tiistai 13. elokuuta 2013

Kosmetiikkaa MACiltä


Macin kosmetiikalla taitaa olla oma vakiintunut käyttäjäjoukkonsa. Minulle merkki on aika tuntematon, en ole ostanut merkiltä mitään ennen eilistä. Ajattelin mennä kurkistamaan Paint pot -voideluomivärejä, joista olen kuullut hyvää. Etsin kestävää luomiväriä, joka on helppo levittää ja sopii arkeen. Selitin toiveeni myyjälle, joka esitteli muutaman eri sävyn. Päädyin harmaanviolettiin sävyyn Frozen violet. Tässä sävyssä on mukana hilettä, ehkä enemmän kuin normaalisti käyttäisin, mutta se sopii silti mielestäni arkeen, varsinkin talvisin. Toinen hyvä vaihtoehto olisi ollut ruskeaan taittava mattaväri Groundwork. Se kävisi myös pohjustukseen. Sen taidan vielä joskus hankkia.


Toinen ostokseni oli Pro Longwear Concealer. Käytössäni oleva Estée Lauderin Double Wear -peiteaine on loppumaisillaan, joten uusi tuote tulee tarpeeseen. Tässäkin tuotteessa arvostan pitkäkestoisuutta. En nimittäin tykkää kantaa mukanani meikkejä vaan haluan aamulla levitettyjen tuotteiden kestävän iltaan saakka. Myyjä valitsi peiteaineesta minulle sävyn NC30. Olisin itsekseni valinnut varmasti vaaleamman sävyn, mutta hyvin tuo ihooni häviää. :) Tuotetta voi kuulemma (kiitos runsaan pigmenttimäärän) sekoittaa päivävoiteen joukkoon ja käyttää sitä siten myös koko kasvoille. Perinteinen tapa on lisätä joko ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen vain alueille, jotka tarvitsevat lisäpeittoa. Lopputulos on tällä tuotteella mattapintainen. Sopii hyvin iholleni, joka alkaa päivän mittaan helposti kiiltelemään.

MAC Paint Pot in Frozen Violet & Pro Longwear Concealer NC30

2 kommenttia:

  1. Hyvän värisen luomivärin olet löytänyt :) Ja voidemaiset on tosi käteviä ja nopeita käyttää.

    Mun mielestä MACin tuotteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Nuo luomivärit on tosiaan aika "kuuluisia", mutta silmäjutut on hassua kyllä melkeinpä ainut asia mitä EN ole MACilta kokeillut. Melkein kaikkea muuta kyllä. Nyt on käytössä kuultovoide, poskipuna, highlighter, tumma puuteri joka toimii näin vaalealle aurinkopuuterina/varjostusvärinä, peitevoide (sellaisessa pyöreässä napissa, MACin peittävin versio) ja pari huulijuttua. Niin ja meikinkiinnityssuihke. Olen kokeilut myös meikkivoidetta ja puuteria, jotka nekin oli ihan hyviä. Että joo, hyvä sarja, tykkään :)

    Saako noita muuten jo myös Turusta vai olitko reissussa?

    VastaaPoista
  2. Voidemaiset luomivärit ovat ihan parhaita! :)

    Oho, sullapa on hyvä arsenaali MACia! En tajunnut, että heillä on myös meikinkiinnityssuihke. Sen tarvitsisin! Jotenkin mua merkki ei ole houkutellut aiemmin, ehkä pakkaukset ovat liian pliisuja, heh. Olen kuullut myös, että osa tuotteista (varsinkin meikkivoiteet) aiheuttavat helposti näppylöitä herkkäihoisille, mikä on saanut mut empimään tuotteita. Lisäksi saatavuus on aiemmin ollut vaikeaa. Ostan paljon kosmetiikkaa matkoilta eikä esim. Sephora myy MACia. Nykyään (jo jonkin aikaa!) siis Turussa Stockmann myy merkkiä, joten saa nähdä, miten tämä tuttavuus kehittyy... ;)

    VastaaPoista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!