perjantai 22. maaliskuuta 2013

Meikkilöytöjä

En ole aiemmin käyttänyt We Care Iconin kosmetiikkaa kulmakynää lukuunottamatta, mutta Sokoksen 3+1 päivillä kyseisen merkin tuotteet olivat niin hyvässä tarjouksessa, että ajattelin kokeilla paria juttua. Ostin ensin kaksi luomiväriä ja todettuani ne hyviksi päivän pikakokeilulla (!), kävin tänään hommaamassa luomiväriä parissa muussakin sävyssä. Lisäksi poskipunahulluna en voinut vastustaa kiusausta ostaa vielä yhden blushin. Luomivärit maksoivat 1,90 ja poskipuna 2,90 eli varsin kohtuuhintaisia tuotteita! Lisäksi ajattelin, että nuo ovat pienen koon ansiosta näppäriä matkoilla. (Ostin muuten pari matkakokoista shampootakin, vaikka mulla ei ole reissua varattuna tai mitään, hah. Matkakuumetta kenties?) Nyt muuten muistin, että ostin merkiltä huulikiillonkin. Ihanan sellaisen! Tykkään sen koostumuksesta ja tuoksusta. :)




Ostin kaksi neutraalimpaa sävyä olevaa luomiväriä, toinen on harmahtava ja toinen pronssinen sekä hennon laventelin ja mintunvärisen napin. Poskipuna on tuollainen kaksivärinen, tosin hiukka kylmemmän sävyinen kuin kuva antaa ymmärtää. Se on kivan hohtava, muttei glitterinen.

Ja taas on perjantai. Menipä viikko nopeasti! Toivotan rentoa tai riehakasta iltaa tunnelmasta riippuen! :)

5 kommenttia:

  1. Onks toi siis suomal merkki?
    Tosi halpa!
    Kayn ite aina sephorassa ja siella menee kasa seteleita :'-( (tai no kortilla maksan mutta joo hehehe)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Sokoksen oma merkki. Halpoja ne on ilman alennuksiakin, tyyliin 5-10 euroa. Niih, onhan munkin tullut käytyä Sephorassa ja tosiaan joka kerta paljon köyhempänä olen lähtenyt pois. Tarvisinkin nyt pari hiustuotetta sieltä... :)

      Poista
    2. Jos haluut Fekkaita, niin sita ei enaa saa :-/

      Poista
    3. ehka jotain on viel kaupois jaljella, mut sita ei tuu enaa lisaa

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!