torstai 13. joulukuuta 2012

Lamu



Ylimmät kuvat ovat Lamun saarelta, Shelan kylästä. Paikka on todella kaunis ja  rauhallinen. Alkuviikko meni mukavasti ihaillen kylän upeita hiekkadyynejä ja 13 kilometriä pitkää rantaa kulkien. Peponi-hotelli taas järjesti erittäin hyvän majoituksen ja tarjosi makoisia ruokia.


Kävimme tietysti tutustumassa myös suurempaan Lamu Towniin. Shelan kylästä sinne kävelee noin 45 minuttia tai sitten voi ottaa veneen, jolla matkaa taittuu nopeammin. Lamu Towniin kannattaa ottaa opas mukaan. Kadut ovat sokkeloisia ja oppaat osaavat viedä paikkoihin, jonne itse ei ehkä löytäisi.

Kirjoitan myöhemmin erikseen Shelasta ja Lamu Townista. Kuvien lataaminen on täällä hyvin hidasta, joten paremmat postaukset joutuvat odottamaan Suomeen paluuta. Onneksi vielä on aikaa nauttia lämmöstä!

4 kommenttia:

  1. Ai siella pysty ihan liikkumaan kavellen kaupungilla? Vahan eri ku Nairobissa.
    Otitko muuten ollenkaan Malaronee tal kertaa?
    Ciao ciao, terkut

    VastaaPoista
  2. Pakko kävelellä, koska saarella ei oo ollenkaan autoja! Kadut on niin kapeita, että vaan aasilla tai jalan pääsee menemään, heh. Se on turvallinen ja pieni kaupunki, oikeastaan Nairobin vastakohta.
    Joo, rannalle otin Malarone-kuurin, en tiedä, olisko tarvinnut, koska mua ei ainakaan purrut ykskään hyttynen. Toisaalta ei mulle tullut mitään sivuoireita kuurista, joten parempi se oli ottaa varuiks. Ciao! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania matkakuvia! Voi että sentään kun oma matkakuume vaan pahenee kuvia katsellessa, kevät / kesä tulehan jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, mullakin on jo uudelleen matkakuume, heh! :=)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!