perjantai 28. joulukuuta 2012

Kotona

Jälleen kotona! Sinänsä mukava palata koti-Suomeen (ystävät!), mutta olisin voinut olla helposti toisenkin kuukauden Keniassa. Hieno maa: liki täydellinen ilmasto, upea luonto, ystävällisiä ihmisiä... Voi olla, etten ehdi ihan heti kirjoittamaan matkapostauksia. Mullahan on muutto edessä joulu-tammikuun vaihteessa enkä ole vielä pakannut tavaroita lainkaan.  Ja pitäähän siinä välissä juhlia vuoden vaihdetta! Lisäksi mulla on vielä matkatavarat osittain purkamatta, hih (vai siirtäisinkö tavarat suoraan uuteen kotiin, hmm?). Muuton jälkeen arki palaa taas normaalimmaksi ja sitä myötä kirjoitustahti blogiin tiheämmäksi. Kyllä mä nytkin tietenkin yritän tänne kirjoitella aina kun ehdin! :)



Kuvituksena pari kuvaa KLM:n koneista. Mun täytyy kyllä kehua KLM:n palveluita. Henkilökuntaa varsinkin, sillä he ovat todella ystävällisiä ja avuliaita (toki pitkällä matkalla heillä onkin aikaa jutella ja vitsailla matkustajien kanssa erilailla kuin lyhyellä). Matkat sujui molempiin suuntiin hyvin. Menomatkalla tosin kone oli aivan täysi ja viereeni tuli istumaan vanhempi pariskunta. He olivat vähän erikoisia, mutta huvittavia (mitä nyt elekielen avulla toisiamme ymmärsimme, kerran ei ollut yhteistä kieltä). Sain mm. kerran kaikki heidän käsimatkatavaransa syliini säilytykseen, heh. Lisäksi olin aika lailla lintattuna ikkunaa vasten koko matkan (pystyin kerran nousemaan 8 tunnin lennon aikana), mutta eipä se lopulta kauheasti haitannut. Tulomatkalla kone ei ollut yhtä täysi ja paikkoja sai vaihtaa halutessaan vapaasti.

Palaillaan pian! :)

2 kommenttia:

  1. Jep, lentoyhtioissa on kylla eroja. KLM on ihan hyva, vaikka mun mielesta niitten koneet ei oo Euroopan lennoilla mitaan hirveen uusia tai siisteja. Mutta palvelu on aina hyvaa :)
    Airfrance on ollut ihan ok ja ELAL on siisti ja turvallinen (niilla on kai ohjustorjunta koneissa hehe).
    Pahimpia kokemuksia on SASilta ja Finnairilta....siis huonompia kuin esim Ryanair tai Easyjet ja monella lentokentalla noi pohjoismaiset yhtiot lahtee samasta terminaalista kuin lowcostit!! Plus etta niilla on tosi vanhat lentoemannat, mika ei sinansa olis kritiikkia jos palvelu ois hyvaa, mutta kun se on tosi nyrpeeta tai kompeloa (mehut ja kahvit on heitetty monta kertaa vaatteille), niin ihmetyttaa, miksi ne ei vois uudistaa staffia. Joo-o.
    Huomenna lennetaan muuten Airfrancella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa AMS-HKI -välillä oli ainakin uuden näköinen KLM:n kone, mutta ei ne varmaan aina ole. Mutta palvelu tosiaan pelaa! Pitäiskin kokeilla joskus ELALia, tosin jos tuun kyläilemään, riippuu mitä kautta tuun, että voinko lentää niitten koneilla. En oo lentänyt SASilla pitkään aikaan, just vähän huonojen kokemusten takia. Finnair on ok, mutta mäkin olen kiinnittänyt huomiota hiukka nyrpeään palveluun! Pitkillä lennoilla lentoyhtiöllä on väliä, mutta Euroopan lennoilla ei niin paljoa. Turvallista matkaa huomiselle! :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!