perjantai 9. marraskuuta 2012

Salaattilounas

Syön aika usein salaatteja joko lounaaksi tai illalliseksi. Kun pakkaset alkavat, vaihdan lämpimämpiin ruokiin. Nytkin yleensä toinen päivän pääaterioista on lämmin ruoka. Musta leivän syöminen iltapalaksi on tylsää, joten useimmiten kokkaan mieluummin (helpon) illallisen. Parina päivänä viikossa on tosin pakko turvautua iltapalaan, koska olen töissä niin myöhään, etten viitsi enää alkaa kokata kotona.

Jokin aika sitten näin kaupassa ruusukaaleja ja niiden söpöyden vuoksi mun oli ostettava pussillinen kotiin. Kokeilin niitä myös salaatin joukossa. Menetteli, mutta ovat kyllä parempia lisukkeena esim. lihalle. Salaatin kastikkeena mulla on aina oliiviöljyä ja paksua, siirappimaista balsamicoa, hyvää. :) Päälle ripottelen joskus chiliä.

Salaattia, tomaattia, mozzarellaa ja keitettyjä ruusukaaleja.


5 kommenttia:

  1. hmmm noi brussels sproutsit ei ihan hirveesti tuo vetta kielelle. muuten ihan hyvan nakosta salaattia mutta noissa kaaleissa ei taida olla paljon makua. ma tykkaan laittaa mangoa, kiwia tai omenaa salaattiin ja nykyaan teen aina kastikkeen erikseen :p oliivioljya, balsamicoo, sinappia, suolaa ja inkivaari-hunaja-aromia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niissä kaalinmakua, hehe. ;) On ne ihan ok, mutta ens kerralla oon laittamatta. Ostin tänään muuten mangon, jos laittaisin osan salaattiin, osan syön rahkan kanssa jälkkäriksi. Mitä on inkivääri-hunaja-aromi? Siis jotain pulveria vai hunajaa? :p

      Poista
    2. ;-) sanoin sita puolihuolimattomasti aromiksi, kun en tienny miten sita ois voinu kuvailla. Siis se on jo valmis condiment niinku kastike jossa on inkivaarin ja hunajan maku, aika makeeta siis.
      Tuli tasta randomisti mieleen, etta ostin vahingossa after eighteja, joissa on myos appelsiinin maku! Kun huomasin, otti melkolailla paahan, mutta kylla ne sittenkin menettelee.

      Poista
    3. Voi ei! Mintunmakuset on parempia! :)

      Poista
    4. minttu + appelsiini...mutta onneks on mieto.

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!