maanantai 29. lokakuuta 2012

Meikkipohja

Meikkivoiteen valinta voi olla hankalaa. En tiedä, ehkä joku löytää helposti itselleen sopivan meikkivoiteen ja sävyn, mutta mulla on takanani muutama epäonnistunut kokeilu. Jos mahdollista, kannattaa pyytää testeriä. Niin näkee sävyn eri valoissa ja tuntee, miten voide sopii omalle iholle. Jotenkin tuntuu, että sopivan sävyn löytyessä, meikkivoiteen koostumus ei ole hyvä ja toisin päin. Tällä hetkellä mulla on käytössä Lancôme Teint Idole Ultra 24H ja Make Up For Ever HD Foundation. HD:n ostin kesällä Pariisista (maksoi puolet siitä mitä Suomessa!). Myyjä valitsi mulle sävyn 118. Sävy onkin oikein passeli neutraaliin, hivenen keltapohjaiseen ihooni. Tosin meikkivoiteen pysyvyys sekaihollani ei ole kaikkina päivinä riittävän hyvä. Lancômen meikkivoide taas on pysyvyydeltään huipputuote. Sävyt eivät ole täydellisiä, mutta riittävän lähellä kuitenkin. Näihin kahteen tuotteeseen olen ollut kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen.




Vasemmalla Teint Idole Ultra 010, keskellä Teint Idole Ultra 01, oikealla HD Foundation 118

Yllä olevassa kuvassa sävyt ovat hiukan vääristyneet. Lisäksi mun käden iho on niin kuiva, että se on kasvojen ihoa punaisempi. Kesällä keskimmäinen sävy on kasvoilla ok, nyt se on jo liian tumma. Siksi tällä hetkellä yleisimmin käytän Teint Idole Ultraa sävyssä 010. HD:n sävy olisi paras, mutta muiden ominaisuuksien vuoksi valitsen useammin Lancômen meikkivoiteen, jossa on muuten ihana tuoksu. Kuivalle iholle valitsisin näistä kahdesta ehdottomasti HD:n. Se on erittäin huomaamaton iholla, Teint Idole Ultra on vähän paksumpaa ja peittävämpää.

Meikkivoide on muuten se meikkituote, johon panostan rahallisesti eniten. Muita meikkejä saa halvallakin hyviä, mutta meikkivoiteista en ole löytänyt yhtä hyviä halvemmilta merkeiltä. Lumenella on mielestäni ihan kohtuullisia. Kuulemma Bourjois valmistaa myös hyviä, mutta niitä ei myydä Suomessa.

Meikkipohjaan käytän lisäksi seuraavaa kolmikkoa Cliniquelta: pohjustusvoide, peiteaine/valokynä ja puuteri.

Pore minimizer 01 Invisible light, Airbrush concealer 04 Neutral light, Redness solutions powder

Uups, miten pitkä postaus! Ensi kerralla koitan olla ytimekkäämpi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!