perjantai 19. lokakuuta 2012

Huomio takaisin hiuksiin

No niin, jos eilen halusin huomion pois hiuksista, lienee tänään reilua kiinnittää huomiota niihin. Ostin tällä viikolla monissa blogeissa ja lehdissä kehutun Tangle Teezer -hiustenharjan. Itselläni on hennot ja helposti takkuuntuvat hiukset, joten ajattelin, että tästä on minulle apua. Aika usein vielä harjaan hiukset märkinä, jolloin ne menevät helpommin poikki. En oikein osaa sanoa, onko harja mielestäni niin hyvä, mitä odotin. Ehkä ei, tai sitten odotukset olivat liian korkealla. Luulen, että se toimii paremmin pitkissä hiuksissa. Omat ovat kampaamokäynnin jälkeen aika pätkät, joten luultavasti pärjäisin hyvin perushiusharjallakin. Pidemmän käytön jälkeen eron ehkä huomaa paremmin (-> vähemmän katkenneita hiuksia?). Jatkan siis testaamista! Ajattelin myös panostaa hiusten hoitoon ostamalla Hulluilta Päiviltä hiusöljyn. Omani on L'Oréal Professionnelin Mythic Oil, mutta markkinat ovat pullollaan eri merkkejä ja versioita. Olen ollut tyytyväinen öljyyn (ihana tuoksu!). Hiukset tuntuvat käytön jälkeen pehmeiltä ja ovat helposti selvitettävät (myyjän vinkistä käytän myös tavallista hoitoainetta). Annostelun kanssa kannattaa muuten olla varovainen! Seuraavaksi aion kokeilla öljyä hoitona laittamalla sitä reilusti ennen pesua.




4 kommenttia:

  1. Mä niin olen himoinnut kyseistä kampaa jo vuoden päivät, mutta missään ei ole tullut vastaan, joko ollut loppu tai juuri heillä ei ole myynnissä tätä paljon puhuttua kampaa. Mistä ostit omasi? :)

    VastaaPoista
  2. Huomasin, että tota oli tullut Sokokselle myyntiin. Sieltä ostin. Tänään itse asiassa mietin, että onhan se aika hyvä! Ei katko märkiä hiuksia. :)

    VastaaPoista
  3. Mahtaisko meidän sokokselta olla myös myytävänä? Mitä maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin käydä katsomassa! Maksoi kakskymppiä muistaakseni. Jos et löydä sieltä, niin mä voin joku kerta hakea täältä sulle. :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!